Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag är och gör blir bara fel.

jag skulle så gärna vilja att det var mer än så här mellan oss
men jag vet inte om jag vågar släppa in någon
inte än i alla fall
jag vet inte heller om ja kommer klara av att se dig må ännu sämre
och då hade det varit på grund av mig
ingen ska må dåligt på grund av mig

det enda jag skulle göra skulle vara att skada dig mer
och det vill jag verkligen inte
du skulle bara bli trasigare än vad du redan är


jag skulle vilja älska dig,
och på ett sätt gör jag det redan
men jag skulle dra ner dig så mycket
för mycket
jag skulle dra ner dig till botten

om jag släppte in dig
då skulle du bara omges av mörker och elände
allt du skulle känna
var oro och sorg
allt du skulle höra
skulle vara skrik från förstörda barn som inte vill leva längre
jag vill inte få dig att känna så
jag vill inte få dig att höra mina inre skrik

jag är inte bra för dig
jag är inte bra för någon
jag är inte bra för mig själv

jag behöver se att jag lever
därför tar jag fram rakbladen
om blodet rinner så vet jag
det är i alla fall ett tecken på att jag inte är död

du skulle inte klara av att ta hand om mig
utan att skada dig själv
därför vet jag inte om jag vågar släppa in dig
jag vill verkligen älska dig
men jag vågar inte förstöra dig




Fri vers av en trasig
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-23 23:44



Bookmark and Share


  Maria T
Jag tycker detta är så fint.
"Ingen ska behöva må dåligt
för att jag finns".
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig