Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Med blicken i fjärran

Och ur fokus

Ser jag ett annat land.


I existensens grepp

Utan närvaro

Låtsas jag ett liv.


Men känslosvallets vågor

Lugnar tvivlet

Och blir början till ett jag.


Formlöst och utan konturer

Blir lögnen det sista och

Enda solida.

 




Fri vers (Fri form) av Magnus Åkerblom
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-17 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom