Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/12 2011 kl 23:15 somnade min kära mor in på Bräcke Diakonis hospice.


Karin Viola Levin Åkerblom Arnstein

Boklövs blad i höstlik skrud och
korsordstund.
Tv mys i stilla ro och
familjeband.
krukväxtpyssel och
hemlagad mat.

Allt detta o mycket mer
vår Karin älskade.

Dotter, maka, mor, farmor,
mormor, svärmor, styvmor,
farmors mor och morfars mor.

Allt detta hann hon vara på
åttio dryga år.

Och i allt vad detta rymmer
för alla och envar så tror jag
mig nog ändå veta
att kärlek, trygghet och lycka
var hennes högsta önskan för oss alla.

Vi älskar o saknar dig.




Fri vers (Fri form) av Magnus Åkerblom
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-11 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom