Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför valde jag själv att gå fel..?

varför sa ja så?
du betyder ju så mycket för mig
varför sa ja så?
nu kommer det aldrig bli samma sak igen
varför sa jag så?
du kollar inte ens på mig på samma sätt längre
varför sa jag så?
du vet ju att jag älskar dig

jag trodde att helgen vi hade tillsammans
var ett misstag
men nu vet jag sanningen
den sanning som jag var så bra på att dölja
den helgen var underbar
men allt tog slut
på grund av mig

vad har jag gjort?
varför förstörde jag allt?
varför är jag så trasig?
vad gör jag för fel?
varför valde jag själv att gå fel..?

varför sa jag så?




Fri vers av en trasig
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-29 11:02



Bookmark and Share


  Maria T
Jag har gjort samma
fel som du
Varför sa jag så???
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig