Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag svor att leva för din skull, glöm inte det!

dörren till frihet är precis framför mig
några steg fram så når jag den
nyckeln hänger tungt runt halsen
och väntar på att bli använd
om jag bara vill så kan jag bli fri från detta helvete
utsläppt ur mitt inre fängelse
äntligen få släppa själen fri
paradiset är precis framför mig
bara jag tar steget och öppnar dörren
ljuset ifrån andra sidan syns vid dörrens alla kanter
dom väntar på mig
på andra sidan

men något håller mig tillbaka
jag är inte klar i denna värld
friheten och paradiset får vänta
jag måste leva vidare i denna smutsiga och trasiga värld
för honom
även om jag inte finns i hans liv längre
så svor jag att leva för hans skull
jag måste finnas om han en dag vill ha mig tillbaka
så länge han lever
måste jag stå ut

ljuset jag såg genom dörrens alla kanter
bleknar sakta bort
nyckeln som hängde runt min hals
har nu delas på mitten
rösterna i mitt huvud har än en gång börjat skratta åt mig
jag kunde inte ta steget och få dom att försvinna
jag hade fått en chans
att släppa själen fri
bort i från detta skal kallad min kropp
fri från mörker
och nu är den borta
jag är inlåst

men jag står ut
även om jag inte vill
och jag gör det för din skull
glöm inte det




Fri vers av en trasig
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-07 14:34



Bookmark and Share


  Maria T
Försök att se allt vackert
nu när våren kommer
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig