Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndom

barndom

fylld med vackra färger överallt
riktiga leenden från sanna människor
inga lögner som slingrade sig ut genom tunna läppar
inget mörker, antingen utanpå eller inuti
att vara den man är, var en sjävklarhet
fylld med vackra färger överallt

barndom

den som nu är borta
det är något man aldrig kommer komma tillbaka till
nu för lögner oss fram för att klara oss genom livet
ett skal, som är uppbyggd för att dölja sitt egna jag
världen är nu svart-vit
och jag vet inte hur ja ska färglägga den igen.

barndom

då man var vän med alla
då man bara var ledsen när man hade ramlat och slagit sig
då man lekte leker och kramade om sina nallar
då man hoppade i lövhögar och gjorde snöänglar
då man inte behövde bry sig om hur man såg ut
då man inte behövde sminka sig för att kunna visa sig

barndom

saknade barndom




Fri vers av en trasig
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-07 14:35



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att du har
så fina minnen från
din barndom
2012-03-28

  Anna*
Tänkvärt och längtansfullt skrivet!
2011-12-17

  cilax VIP
behöver man sminka sig som vuxen för att visa sig?
Bra skrivet
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig