Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad händer egentligen?


förvirrad

alla tankar flyger runt i cirklar och blandar sig med varandra
det går inte tänka klart för mig nu
jag vet inte längre vad jag ska göra

förvirrad

varför började vi prata igår
och varför höll du om mig som du brukade göra
det var ju du som sa att det var försent

förvirrad

även om ja ville ha dig så satte jag stop för allt
sen när jag ville ha dig tillbaka som innan sa du nej
men vad händer nu då

förvirrad

vi båda är trasiga
även om du fortfarande gillar mig sa du att du inte gjorde det
och även om ja fortfarande gillar dig så går det inte

förvirrad

du gör mig förvirrad
du vilseleder
jag vet inte längre vad jag ska göra

förvirrad




Fri vers av en trasig
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 11:52



Bookmark and Share


  Maria T
Fint skrivet om
osäkerhet
2012-03-28

  Monika A Mirsch VIP
den ensamme utanför tvåsamheten - fint beskrivet!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig