Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlösheten

hjälp mig att sova
för själv klarar jag inte av det
sömnlösheten syns nu under mina ögon

jag sover när jag somnat
men att somna är alltför svårt
alla tankar
och minnen

hjälp mig att sova
ge mig råd eller piller
sömnlösheten får mig att inte känna ork, eller lust

allt som jag förträngt under dagen
kommer tillbaka då ja ska somna
och då går det inte att förtränga
allt är så tyst runtom mig
så det går inte att förtränga

hjälp mig att sova
jag klarar inte av tanken att kämpa ensam
sömnlösheten får mig att tappa greppet om verkligheten

gör vad som helst
ge mig piller
ge mig råd
ge mig värme
bara jag får sova
jag klarar inte av det här längre!

hjälp mig att sova
jag klarar inte det här ensam
sömnlösheten får mig att inte vilja leva, men inte heller dö
hjälp mig att sova så kanske jag får bort denna ångest




Fri vers av en trasig
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-06 01:39



Bookmark and Share


  Maria T
Jag hoppas du kan sova
tryggt i natt
2012-03-28

  Magica VIP
Ja det är för jävligt att inte kunna somna! Förstår dig...
Kanske söka någon terapeut att tala med el läkare?
Då du har ångest, även om det beror på sömnen, så kan de ju säkert hänga ihop.
Viktiga ord, som säkert fler känner igen sig i här.
2012-02-06

  ULJO
Ett mycket intressant ämne att skriva om "sömnlöshet", något som drabbar de allra flesta.
2012-02-06

  INDIEPOP
Väldigt väldigt bra!
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig