Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld och Låga

Sitter med ett ljus i mina händer
Med min tunga leker jag med elden
Det bränner
svider
hettar
Men den förtrollar mig
Den lågan
Ljuset som borde ge hopp
om liv, om lycka
Men för mig symboliserar
den smärta jag lever av
Men alla ljus har sina slut
Medan vissa brinner ut
slocknar andra av en vindpust...




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-31 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm