Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börda

Jag sitter ensam
i min soffa
och andas så tyst jag kan
Söker tankarna bort
Försöker nå mig själv
men utan att lyckas
Nätterna smyger förbi
Åldrar mig sakta
Försöker fånga dem
i mina sargade händer
Jag skälver till
tänder lyktan för att se
dig, där du sitter mittemot mig
Synar mig och gör ditt drag
Jag spelar schack
ensam i min soffa
Vill bryta ensamheten
Träffa någon
Men sitter tyst kvar
För er är jag ingenting mer än
en börda




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 219 gånger
Publicerad 2004-07-31 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm