Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Ångest

Du ler
Jag försöker slita mig loss
Men du håller kopplet
hårt om min hals
Du skrattar
åt min smärta
och mina befängda försök
att frigöra mig
Du slår
så hårt du kan över min rygg
jag skriker, bönar och ber
om frihet
Du piskar
Jag tappar kontrollen
och tårarna rinner i otaliga floder
vill inte visa hur ont det gör
Men du är min ångest




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-31 12:09



Bookmark and Share


    annasofia.
Jag både bokmärker och applåderar,
fantastisk skrivet i all dess trasighet.

Tack
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm