Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriv upp tre bra saker om dig själv, sa hon. Inte prestationer utan egenskaper.


självkänslocoachens råd

när prestationerna plockas bort från jaget
- försvinner då drivet, energin, lyckan?
när bekräftelsen uteblir, vad finns kvar?

snäll (dum, mesig?)
trofast (feg?)
öppet sinnelag (inga egna åsikter?)

eller är jag underbar ändå?




Övriga genrer av Ann VIP
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-01-24 11:57



Bookmark and Share


  Dan Linder
svårt att hitta rätt sida på egenskaperna. Hur de tolkas är upp till andra. Håll fast på det som är gott i det som är du!
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP