Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brandmän behövs inte

fnösketorr kärlek
kan inte självantändas
nån får tutta på




Fri vers av Ann VIP
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-02-16 06:59



Bookmark and Share


  Jer
Ord som påskyndande medel
är kärleksframkallande nog.
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP