Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Vendigdimman skingras

lagunens grå rock
kelar med campanilen

solstrimman avundas




Bunden vers (Haiku) av Ann VIP
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-10-29 14:15



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Hej Ann,

du har skrivit en snygg haiku med en sån där härlig twist på sista raden.
-Jättefin!
Dessutom väckte du ett eget venedigminne i mig, så jag skriver en egen Haiku på det temat, -tack för inspirationen! :)
2006-10-30

  Dan Linder
jag vete fan vad en campanil är men det låter vackert!
2006-10-29

  Markattan
Vackert är där när de kelar ;o) Målande beskrivet.
2006-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP