Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tvären

nästan fullmåne
ogörligt att bedöma
kommer du, går du?




Bunden vers (Haiku) av Ann VIP
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-02-12 21:22



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Bra
2006-05-26

  King ink
Gillar ! Fin sammansättning....
2006-02-13

  Thorvald Berthelsen
Fin og underfundig og meget perfekt i sin klassiske antydning af landskab og sindstilstand som flydende overgange.
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP