Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kärlekens vis

Dem orden du sa var poesi
Som kärlek på svalt vårgräs satt jag mottaglig
en blomma i min klänning
och du var varmare än solen
i en nyfödd trädgård av dofter och blågrön mark
och guldregnsslingornas påfallande svall

du diktade en verklighet om att dela blod
kärleksband med frihet i relation
smörblommor i en bukett i min hand
vi skulle köpa jord och odla liv
förälskade våga att dela mera tid

du sa underbart är fler än en
och kärlek i ett kalkstensvitt hus är vi
skörda frukten under sommarvindar
och låta kärlen stärkas av hemtrampat vin
lita på att sår blir rena av vatten från egen brunn
lita på friheten och på kärleken på kärlekens vis








Fri vers av Liisa
Läst 504 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 13:11



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
smörblommor i en bukett i min hand
vi skulle köpa jord och odla liv

otroligt fint, annorlunda m smörblommor
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa