Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en livets bit

Hon är i rörlighet
vandrar genom livet
som rullar in och ut
vågorna mot piren
måsarna
där vid sundet vet hon att det är slut

inget når länge än så
alltid kommer allting tillbaks
hämtar in och trycker på
löven faller alltid av
vilar
hon begriper inte varför det är så

i sanden målar hon en cirkel
där varje korn blir en livets bit
som egendomer i en helhet
framför hennes ögon
latent
bildas sammanhang så att hon vet

det som rör sig i henne
är luften som alltid andats
samma frågor nu som då
hon blev den hon var
måste bli
sin erfarenhet försöker hon nu förstå




Fri vers av Liisa
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 23:51



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
vackert höstdoftande
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa