Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invälva

virvla runt i min insida
som löven virvlar på marken precis här utanför
ge din hän till min filosofi
om du vågar pröva
det förlösande som gör dig fri

ett snurrande innanförmakeri
som vinden drar sig fram i vilda drag
komponera dig lugnande
under ytan av mig
i en höst lever det romantiska behag

spira loss min nåbara själ
upplösningen vid ingången till mig
dansa dig rörande fram
till en gemensam rytm
ansluta mig till ett förbund med dig

beundra dig med sinnena
leva dig bortom brösten ett tag
ges dig vallande landskap
fysiska små skönigheter
lägg hela mig under din kroppsliga lag

sök dig fram i mina ögon
vandra in i djupet och förstå
speglar som regnets fall
glansighetens upphöljande
invälvande du skapar vår bindande åtrå




Fri vers av Liisa
Läst 460 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa