Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslorna bråkar

någon vill mig illa

jag måste släppa dem ur mitt liv
finns inget annat utväg

folk kommer och går


blandade känslor, blandade känslor

jag återvänder jämt till mitt förflutna
mörka hemligheter
skuldkänslor
sönderbitna naglar

otillfredsställande situationer


ljuset kommer att lysa på mig
men inte nu, inte än..




Övriga genrer av djävulsdotter
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-01-24 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter