Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte

varför kan jag inte?

fötterna är
fastfrusna
fastbundna
fastklistrade
spikade

mot marken


jag kan inte
jag kan inte ta det första steget

jag vill
jag försöker








men jag kan inte..




Fri vers av djävulsdotter
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-01-25 09:27



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Första steget tog du ju nu.

Stark. Fångenskapen är fångad i formen.
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter