Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nickedocka

i gränslandet mellan likgiltighet och hat
står en liten flicka och älskar

hennes nacke ska tids nog böjas
åt ena eller andra hållet




Fri vers av Ann VIP
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-01-26 17:39



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
vacker
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP