Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

puzzel

din eld lindrar min smärta
lugnar min oro

din kyla river mig i tusen delar

du sätter ihop mig igen
när du är varm

men var gör du av de överblivna bitarna?




Fri vers av Ann VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-01-27 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann
Ann VIP