Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs klart igår


ett ljus i mörkret

rösterna i mitt huvud
rösterna från barn
dom trycker ner mig i ett hörn och hånar mig
dom skrattar åt mig
allt jag hör är rösterna
som säger att jag är värdelös
att jag inte är vacker
att ingen någonsin kommer kunna älska mig
dom tvingar mig att höra allt

det känns som evigheter sen allt startade
och hör alltid samma sak
värdelös
inte vacker
aldrig älskad
och jag har trott dom enda från början
jag kände mig värdelös
jag tyckte inte jag var vacker
jag trodde inte jag kunde bli älskad
jag var inget att älska då

men nu
nu finns du i min värld
nu finns det någon som faktiskt älskar mig
för den jag är

du har fått mig att bry mig mer om mig själv
du är den enda jag verkligen inte vill förlora

enda sen vi träffades för första gången
så har en känsla inom mig börjat växa
jag börjar känna mig värdefull
vackrare än förut
och älskad
jag är lycklig
och allt är din förtjänst
jag är din förevigt

jag älskar dig

det finns alltid något ljus i mörkret
och du är mitt. jag är ditt
som stjärnorna på himlen




Fri vers av en trasig
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-28 21:37



Bookmark and Share


  Maria T
Störst av allt är kärleken
Du är värdefull
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig