Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag e levande död

Jag kan gå
kan stå
Kan nästan inte förstå
Trådar från mig drar
här och där
hit o dit
Drar mig runt
En liten dans på tunn tråd
Någon för dans
Följer med dig
ner
runt
Ryck på
Jag kan gå
kan förstå
bitvis
Jag e levande död




Fri vers av Eder Krille
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-01-28 10:35



Bookmark and Share


    NoMi F
Vilket flyt du har här
i denna dikt, innehållet dessutom.
Djup och skildrande
Fint skrivet
2006-01-28

    Richard
Bitvis är nog allt någon klarar.
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille