Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet e dig

Ser du gator tomma?
Ser du bron över ån?
Ser du en fågel?
Ser du hur allt stannat upp?
Ser du kanske hur tystnad är?
Ser du inte solen stiger?
Ser du inte att hoppet e dig?




Fri vers av Eder Krille
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-28 10:40



Bookmark and Share


    NoMi F
Fint skrivet, tröstande
poesi.
Inger hopp
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille