Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är nog knapp

Himlen är grå som vittrans slöja
Gravar står ensamma och tomma
Är du uppgrävda?
Ont vatten flyter stilla förbi oss
Log åt vårat besök
Som nått visste våra avsikter här?
Om nätterna maran oss rider
Om dagarna såren hon river
Om kvällen vi bejakas av denna värd
Tiden är nog knapp
Tiden likaså våran frack
Omsänder vi återvänder
Skänk oss denna visit
För tiden väntar ej länge
Utan förblir knapp...




Fri vers av Eder Krille
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-01-28 10:55



Bookmark and Share


    NoMi F
Djup poesi
Måste läsa fler gånger
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille