Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några vårhaiku

Vårens färgprakter
expressionism i konst
okänd målare.

Vintern dröjer kvar,
solen nu kämpar envist.
Våren snart segrar.

Vinterlandskap, is,
snö, ett hölje för grönskan.
Snön snart nog smälter.

Solljus mellan träd,
dis dränker gröna kronor,
dagg på gräsets stjälk.

Vårens morgonvind
frostiga granar skakar.
Ljuset allt smälter.




Bunden vers (Haiku) av Lars-Olof Wallin
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-19 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars-Olof Wallin