Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adventsväder, Haiku


Dagens skörd






Snöflingor lätt ner
mot en utarbetad mark
harmonin åter.

Harmoni är låta
saker vara, lämna allt
ifred för vila.




Bunden vers (Haiku) av Lars-Olof Wallin
Läst 246 gånger
Publicerad 2012-12-01 13:46



Bookmark and Share


  flygia
Vacker, mycket klok dikt
2012-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Snö har inget med harmoni att göra.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars-Olof Wallin