Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till viss del självupplevt


Dialog

Dialog mellan poeten och den praktiske

- Konst och poesi kan ge stora skönhetsupplevelser
- Konsum har extrapris på kaffe!


- Filosofi har många intressanta problemställningar
- Räkna ut vad du får i pension!


- Litteraturen sätter fokus på många medmänskliga frågeställningar
- Se till att du får mer i lön!


- Musik kanske kan säga något om samhällets struktur och lyfta inlåsta själar
- Du borde skaffa nya möbler! Gå på Ikea!



- Religioner kanske kan säga något om människors levnadsvillkor
- Om du ska klara dig på ålderdomen, måste du pensionsspara!




Fri vers av Lars-Olof Wallin
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-29 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars-Olof Wallin