Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

that\'s over.

känslorna anfaller mig bakifrån
jag ramlar framstupa

med huvudet rakt mot marken

blir slagen av känslorna
som skrattar

ja, skrattar åt en


jag faller..






.. blir slagen, får stryk





that\'s over.




Fri vers av djävulsdotter
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-01-31 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter