Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröskeln

Den där "tröskeln" mellan mitt hem och världen utanför
Jag förlorar mig själv på vägen över tröskeln

Det är som om jag lämnar mig hemma mellan mina trygga väggar och förvandlas till en helt annan person

Till en person som jag så innerligt hatar
Jag blir så himla ledsen

När jag kommer hem vill jag bara skrika
Följ med för fan!




Fri vers av Sofija1
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-28 16:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofija1