Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

du sitter i bilen på väg till jobbet men i ditt huvud är du hemma
du är hemma och dansar..........

du sitter i bilen på väg hem från jobbet
du dansar inte , inte ens i ditt huvud

du vet inte var du är
fast du känner din kropp alltför väl

när du låser upp din lägenhetsdörr springer du in i dig själv
du omfamnar dig och gråter ut din förtvivlan
”det är ok” , lämna henne bakom dig nu.
hon gjorde så gott hon kunde.

Andas.




Fri vers av Sofija1
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-25 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofija1