Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mitt liv!

Ingen som förstår.
Ingen som tänker.
Ingen som vet hur det är.
Ingen som sköter sitt.

Alla talar om saker dom inte vet något om.
Alla skvallrar och tror att dom vet.
Alla sårar med sina ord och handlingar.
Alla dessa jävla rykten.

Är det ingenting som är heligt?
Är det ingenting som är privat?
Är det här vänner eller fiender jag har?
Är det så här livet kommer att vara?

Jag är en individ.
Jag har ett privatliv.
Jag behöver inte ta någon skit.
Jag har inte er som vänner.

Inte längre!




Fri vers av Maria Diamond
Läst 230 gånger
Publicerad 2004-08-05 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond