Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Ett starkt ord
En stark känsla
Men så lätt att säga och känna

Kanske missbrukas det ibland?
Kanske säger man det fast man inte menar det?
Kanske man inte vet innebörden?

Hat
Jag hatar dig!

Menar jag det?
Vad tror du?




Fri vers av Maria Diamond
Läst 781 gånger
Publicerad 2004-09-14 13:26



Bookmark and Share


  LUTHER
Du har dom perfekta orden för Hat. Bra (:
2007-09-17

    Agneta
verkligen har hatat förstår man att man inte hatade de andra gångerna... Bra att du påminner oss om detta. :)
2004-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond