Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte förlåten

Jag ser rakt igenom dig
Du tror att allt är som förut
Men om du känner mig
så vet du att det är inte så det fungerar
Tydligen känner du inte mig
Och du kallar mig vän
Jag vet vart jag har dig nu
Bättre sent än aldrig som man säger
Du tror att du är förlåten
Men vart är ditt förlåt
Jag ser din lättnad
Du tror att du är min vän
Att allt är glömt och förlåtet
Mig sviker man bara en gång
Jag godtar inte vad som helst
Hur känns det att ha fel
Du är inte förlåten




Fri vers av Maria Diamond
Läst 669 gånger
Publicerad 2004-08-19 14:39



Bookmark and Share


    Jolli
typiskt tjejer emellan skulle jag vilja säga
2004-09-01

  Ola Rydberg
Den här träffade mig direkt i hjärtat
så här har jag det just nu med en person
Bra skrivet !!
2004-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond