Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste känslan

Blotta tanken på Dig
varmt i mitt hjärta
När Din blick så vacker möter min
dunkdunk dunkdunk mitt hjärta hoppar starkt
Du rör vid mig
känner Din lena mun mot min
jag sakta blundar
ler av välbehag
När Vi två blivit ett med varandra finns inget annat
bara Du och jag tillsammans för evigt
vill stanna här med Dig mitt hjärta
tills om tiden tar slut
Den varma vackraste känslan
jag för Dig känner - Kärlek

Jag älskar Dig





Fri vers av Maria Diamond
Läst 810 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-20 13:51



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...så är den...och kärleken tar oss dit och ingen gräns finns för dess djup...tack!
2004-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond