Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek till Dig

Din vackra röst smeker mitt sinne
Ditt skratt dansar i mina öron
Med Dig finns ingen smärta,
bara kärlekens varma hand
Jag tänker ej på morgondagen
och dess bekymmer och sorger
Vi lever i nuet
Med Dig kan jag låta tiden stå stilla
Låta alla tankar vara orörda
När jag ligger i Din famn
skulle jag kunna sova där för evigt
Bara det är Dig det sista jag ser
Min kärlek till Dig är högre än till himlen,
djupare än de djupaste haven
och klarare än vinternattens glittrande stjärnor
Du är den vackraste gåvan
Att veta att Vi har varandra till varje pris
gör att jag vill vakna
Du är mitt hopp, min kärlek
Du är mitt allt
Jag älskar Dig




Fri vers av Maria Diamond
Läst 1675 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-05 14:22



Bookmark and Share


  Manal
Wow,en sån kärlek borde alla ha.
Gillar orden som du använder.
Tycker om den en massa =)
2004-08-05

  Kim S.
va bra va bra!! Tänker så om "min kärlek" med ;)
2004-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond