Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga inte mitt hjärta

Lär känna dig själv först
Omfamna ditt eget hjärta
Och sen kan du älska mig, sa han
Vi är alla ensamma på denna väg
I spelet så kallat livet
Finn dig själv innan du försöker finna mig

Bryt inte samman
Nej, mitt hjärta
Var inte sårad
Det finns en anledning för allt
Leta inte efter någon ansvarig
Fråga inte, fråga inte mitt hjärta, fråga inte
Sanningen är att du vet att det inte finns
några förlorare i kärlek

Mina tårar faller hemligt inom mig
Jag kan bara vara tyst åt din rättfulla frånvaro
Han sa att vi är alla ensamma på denna väg
I denna dröm så kallad livet
Vad du än gör
Gå inte
Kärlek fångad i tiden…




Fri vers av Maria Diamond
Läst 262 gånger
Publicerad 2004-08-05 14:23



Bookmark and Share


  Manal
Att fråga hjärtat är svårt.Bra skrivet
2004-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Diamond
Maria Diamond