Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan 6.59 & Solen var röd

Dödens ämbetsman knäppte krampaktigt sina händer
Den bestialiska inhägnaden stod i månbelyst tyranni
Det eviga kretsloppet av likgiltighetens herravälde
Påtagligt sjukt lagda syndare.
En skara massmord
Ovärdigt dödsregn

Offrens blod
sedan länge torkat i deras urgröpta ögonhålor.
skapade en graciöst vidrig mascara.
Askgråa grenar med vassa törn taggar
ristade upp sår i deras hud.
Skänkte platsen bara mer lidande och elände.
Djupa sår
konstaterade Djävulen
och log
förnöjt…




Fri vers av Eder Krille
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-02-08 18:55



Bookmark and Share


    NoMi F
Så som det är i dag
runt om i hela världen
En djup dikt av dig
Efter ett par läsningar
satt den fint
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille