Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland grönskan...

Trädtopparna dansar
till vindens sus.

Småkluckande bäcken
leker sin lek.

Fågelkören uppträder,
med sin fågelsång.

Där,
i den djupaste grönska,
jag ser,
vi två,
med böjda huvuden
bredvid varann.

I tysthet...
bland grönskan,
med kärleken
så sann...


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-01 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi