Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppen

En fallande vattendroppe
som studsar mot marken
till tusen nya omvandlas...
varje droppe på sin plats
varje droppe med sin nyans...
Vackert...
behagligt
att se...
och kraften att känna.
Jag önskar,
vattendroppens styrka jag har
och dem tusen andras.
Den kraften att uppdela,
till de som behöver,
utan att veta
bara att ge,
då blir
tusen andra starka...


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-08 00:41



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
underbart att läsa!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi