Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan som tallade...

En fallande stjärna,
från himmelen,
dig såg...
och din önskan hörde.
Den landade mjukt
i din hand,
vände sig om
och till dig sa den:
Jag ser i dina ögon
din förtvivlan,
men också ser jag
ditt hopp.
Förtvivlan är förgångna...
ditt hopp,
är kommande
tiden...


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 00:17



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Snyggt skrivet...vackert väldigt och med passande bild till!

Toppen!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi