Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sorg...

Du var skör...

ömtålig,

dig ingen såg

ingen dig bekräftat...

Med sorg jag tänker

på den sorgen,

du... alltid bär

jag vill uppfylla,

den längtan,

du alltid längtat...



©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-01 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vacker
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi