Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel i drömmen

I drömmen, en stjärna jag ser...
dess silversken,
magisk energi...
och en ängel svävande bredvid.
I drömmen, den ängeln
till mig talar,
om dig och ditt liv,
om smärtan i ditt hjärta,
om din själ i ofrihet...
Den ängeln, smärtan skall lindra
och myren skall plocka isär
och du, lyckan skall hitta,
ängeln skall din väg visa,
det...
alla änglar är till för...


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 00:41



Bookmark and Share


  ULJO
Snyggt
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi