Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar...

Om du är löven

och jag höstens vindar...

dig, vill jag omfamna

i en virvlande dans...



©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 18:23



Bookmark and Share


  wildah
Underbart!
2012-09-03

  alvan
Härligt, såväl hösten, bilden som tanken i orden.
2012-09-03

  Lena Själsöga Keijser
du skriver med en vacker penna
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi