Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsna ögon...

Det smärtar
på dina ögon att se,
kristallklara,
skapade... styrka att ge,
den styrkan,
som solen strålar,
den styrkan,
som bara du
kan bemästra.
Nu...
sorgen i dem jag ser,
ledsna...
utan kraft,
utan glädje,
men lika vackra...



©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-03 21:57



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
en sorgens underton om förlust i från livets rum...
men som trots allt andas i från hjärtats rum...
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi