Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller verkligt...

När natten kommer
och du,
med slutna ögon,
faller i sömn,
med den längtan
och förväntan,
i drömmen
du henne ser...
vidrör henne...
utan rädsla...
hör hennes röst...
"Hej älskling,
det är morgon... vakna."
Vid gryningen,
du öppnar
dina trötta ögon,
sakta...
med hoppet,
hennes leende
att se fram...
Desperationen,
att förstå,
vad dröm är
och vad är verkligt...


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-03 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi