Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han sträcker sin hand

Han sträcker fram

sin hand.

Förvalta den,

var aktsam med den.

Stöd dig på hans hand,

i din vandring

genom Drömmarnas land.

Jag ser...

du sjunker igen

i din ensamhet,

men han finns kvar,

någonstans,

där ute...

i Drömmarnas land.


©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-04 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi