Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, lika vackert

Kärleken gör dig så vackert,

likt blomman på ett rosenträd...

Om kärleken ej fanns,

i dit inre

lika vackert

skulle du förbli,

även,

på en torkat stam...

i ökens sand...



©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-05 23:50



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
väldigt fint beskrivet, i en vacker poesi form, där orden skapar bilder

applåder...
2012-09-06

  wildah
Så vackert!
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi