Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hopp...

I drömmen

jag ser dig,

där vid havet,

i takt med

vågornas musik.

Du dansar med glädje

i vindens armar

under månens sken.

Jag ser

dina fuktiga ögon

letandes, förväntandes,

och ditt hopp,

att en ny dag kommer...



©2012




Fri vers (Fri form) av guardi
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-07 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

guardi
guardi